Termín obdržení zásilky
Česká pošta Středa 02.10
PPL Středa 02.10
Osobní odběr Čtvrtek 03.10
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Enzymes in Food Technology

Enzymes in Food Technology
7 %

4144  Kč 4 460 Kč

Sleva až 70% u třetiny knih
Enzyme immobilization methods and applications in food industry.- Cold-active enzymes in food processing.- Transglutaminase protein substrates of food interest.- Enhanced dyeing efficiency of enymatically modified protein fibers.- Tannin degrading enzymes: catalytic properties and technological perspectives.- Production of food enzymes from recombinant microorganisms.- Protein modification using ionic liquids: a comprehensive overview on their effects on activity, stability and applications of enzymes.- Application of enzymes in meat processing.- Chemoenzymatic bioconjugation of antibodies: linking proteins for biomedical applications.- Microbial enzymes in food biotechnology.- Epigallocatechin gallate glucosides: Enzymatic synthesizes to improve its biological activity.- Food enzyme and nanotechnology.- Abzymes in food biotechnology.- Enzymes as a food additives.- Enzymes in Animal Feed Industry.
Autor:
Nakladatel: Springer, Berlin
Rok vydání: 2018
Jazyk : Angličtina
Vazba: Hardback
Mohlo by se vám také líbit..