La Cuisine Au Xiiie SieCle
20
%
637 Kč 800 Kč
Sleva až 70% u třetiny knih
Le Manuscrit de Sion, conserve a la Bibliotheque du Valais, nous permet de faire remonter la cuisine medievale jusqu'au XIIIe siecle. Il nous permet de livrer ici 131 recettes (Venoison de cherf fraiche, Sanglier sable et cerf, chevreau sauvage, Boully larde, etc.
Nakladatel: | Editions Heimdal |
ISBN: | 9782840484035 |
Rok vydání: | 2015 |
Jazyk : | Francouština |
Vazba: | Hardback |
Počet stran: | 80 |
Mohlo by se vám také líbit..
-
SAS Příručka jak přežít
John Wiseman
-
Bojový manuál - Příručka profesionáln...
-
Katalog německých vyznamenání 1933 - ...
Marek Charvát
-
Svědkové z továrny na smrt
Martin Freibauer
-
Mossad
Ian Black
-
Pouštní horečka
Kmenta Jaroslav
-
Válka na východě
-
Uniformy a označení příslušníků zbran...
Wade Krawczyk; Peter Lukacs
-
Špion, jemuž nevěřili
František Moravec
-
Spálená země
Paul Carell
-
Hitlerovy horské jednotky
-
Samopaly
Ian V. Hogg
-
The French Imperial Guard Volume 2
Jouineau, Andre; Lapray, Major Olivier
-
La Luftwaffe Face Au DeBarquement
Frappe, Jean-Bernard