Ryzce v lese, v kuchyni a s léčivými účinky
305 Kč 399 Kč
Fotoatlas 60 druhů ryzců Informace k rozlišení dalších 20 méně známých druhů Recepty na jídla z ryzců Pokud si chcete pochutnat na vynikajících lahůdkách z ryzců, držíte v ruce správnou knihu. Naučí vás poznávat jedlé a také léčivé druhy ryzců, které u nás můžete v průběhu houbařské sezony najít. Vedle zasvěceného textu vám k tomu pomohou barevné fotografie šedesáti druhů a základní informace o dalších dvaceti u nás běžně rostoucích druzích ryzců. Součástí knihy je kuchařka s mnoha fotografiemi, osvědčenými recepty a odbornými radami, jak z nasbíraných ryzců připravit pro vás i vaše přátele výtečné kulinářské speciality.
Autor: | Socha Radomír |
Nakladatel: | Eminent |
ISBN: | 978-80-7281-494-7 |
Rok vydání: | 2015 |
Jazyk : | Čeština |
Vazba: | Vázaný |
Počet stran: | 280 |
-
Houboví skřítkové
Socha Radomír
-
Zhoubné houby
Socha Radomír
-
Vesele o zvířátkách a houbách
Socha Radomír
-
Skřítek Svatojánek, víla Lucinka a zv...
Socha Radomír
-
Pěstujeme révu vinnou - 2. vydání
Vilém Kraus
-
Stavby ze slaměných balíků
-
Sbíráme čirůvky
Socha Radomír, Baier Jiří
-
Vaříme bez soli - Recepty a postupy p...
Légl Miroslav
-
Tvarytmy
Jaroslav Dušek
-
Reflexní terapie a nečekaná odhalení
Patakyovi Beáta a Július
-
Léčivé rostliny, jejich vlastnosti, ú...
Valdemar Grešík
-
Tak chutná štěstí - Bez použití rafin...
Jonáš Josef, Kuchař Jiří,
-
Mezinárodní kuchyně bez soli a jiné c...
-
Víme, co jíme – Vědomé vaření
Lenka Žák
-
Navigátor k sebeléčení a uzdravení
Clemens Kuby
-
Zázračné zdraví - Návod k jinému myšlení
Clemens Kuby