Základy prořezávání
19
%
201 Kč 249 Kč
Sleva až 70% u třetiny knih
Kniha uvádí praktické rady, podle čeho zvolit vhodný čas prořezávky a jaké používat nástroje. Obsahuje seznam široké škály rostlin a konkrétní tipy jak provádět jejich řez a
úpravu tak, aby se omezil jejich růst a podle potřeby zvýšila plodnost a květnatost. Nechybí podrobné návody na pěstování a popis postupů krok za krokem.
Autor: | Colin Crosbie |
Nakladatel: | EUROMEDIA GROUP, k.s. (KK) |
ISBN: | 978-80-242-2245-5 |
Rok vydání: | 2008 |
Jazyk : | Čeština |
Druh: | Kniha |
Vazba: | Brožovaná bez přebalu lesklá |
Počet stran: | 160 |
Zařazení: | příručky • řez dřevin • tvarování rostlin • dřeviny |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Český Meran Tajemnou českou krajinou
Pavel Toufar
-
Česká Sibiř Tajemnou českou krajinou
Pavel Toufar
-
Toulky českou minulostí 13
Petr Horálek
-
Rakytník řešetlákový
Pavel Valíček; Emil V. Havelka
-
Toulky českou minulostí 12.díl
Petr Hora-Hořejš
-
Co jíst, když ...
Jarmila Mandžuková
-
Toulky českou minulostí 11.díl
Petr Hora-Hořejš
-
Výživa dětí chutně, pestře, moderně
Jarmila Mandžuková
-
Toulky minulostí světa 10
Zdeněk Volný
-
Zázračné léky přírody
Jarmila Mandžuková
-
Koření a jeho léčivé účinky
Pavel Valíček
-
Co pít, když ...
Jarmila Mandžuková
-
Frýdlantsko 63
Zuzana Beňová; Petr Hladík; Barbara Bresslau
-
Toulky minulostí světa 8.
Zdeněk Volný
-
Tajemství Konopiště
Rudolf Mihola
-
Tegralové pečivo
Hana Opatřilová