Enzymová výživa
18
%
131 Kč 160 Kč
Sleva až 70% u třetiny knih
Jak jsou enzymy důležité. Proč je životně důležité, abychom konzumovali svou potravu v přírodním syrovém stavu? Co chybí v našem jídelníčku a proč jsme tak náchylní k nejrůznějším degenerativním chorobám? Který faktor obsažený v potravě hraje klíčovou úlohu přo odhalování tajemství dlouhověkosti? Autor, jeden z průkopníků biochemie a dietetiky v Americe, se zabývá nejdůležitějším objeveným faktorem ve výživě od objevu vitaminů a minerálů - enzymy, které jsou přítomné v každé syrové potravině.
Autor: | Edward Howell |
Nakladatel: | Robert Němec-Pragma nakladat. |
ISBN: | 80-7205-109-1 |
Jazyk : | Čeština |
Druh: | Kniha |
Vazba: | Brožovaná bez přebalu matná |
Počet stran: | 200 |
Zařazení: | populárně-naučné publikace • zdravá výživa • výživa člověka • enzymy |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Enzyme Nutrition
Edward Howell
-
Kniha o očkování
Robert W. Sears
-
Žraloci stále ještě nemají rak
I. William Lane
-
Vše o sójových izoflavonech a ženském...
Victoria Dolby Toews
-
Chvála siesty
Bruno Comby
-
Jak získat báječné tělo
Anita Naik
-
Spiritualita Findhornu
Eileen Caddy
-
Konečně EX toho vašeho EX
Kristin E. Carmichael
-
Příruční astrologický průvodce
Francesca Stuart