Neuvěřitelná tajemství hořčice
21
%
133 Kč 168 Kč
Sleva až 70% u třetiny knih
Pro žádného milovníka hořčice není hořčice pouhou pochutinou. Svou zlatavou barvou a pikantní chutí dokáže správná hořčice pozvednou i nejobyčejnější jídlo na prvotřídní labužnický zážitek. Část první knihy popisuje báječnou rozmanitost známých hořčičných semen a rostlin, historii výroby a použití hořčice na celém světě. Zkoumá úlohu hořčice jako léčebného prostředku v mnoha zemích a kulturách a současně nabízí podrobné postupy, jak používat hořčičná semena, listy i krémy při řešení četných zdravotních problémů. Ve druhé části najdete více než padesát lákavých vyzkoušených receptů na pokrmy, jejichž součástí jsou nejrůznější druhy a části hořčice.
Autor: | Marie Nadine Antol |
Nakladatel: | Robert Němec-Pragma nakladat. |
ISBN: | 80-7205-150-4 |
Rok vydání: | 2008 |
Jazyk : | Čeština |
Druh: | Kniha |
Vazba: | Brožovaná bez přebalu lesklá |
Počet stran: | 218 |
Zařazení: | příručky • jídla • kuchařské recepty • hořčice |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Žraloci stále ještě nemají rak
I. William Lane
-
Vše o sójových izoflavonech a ženském...
Victoria Dolby Toews
-
Poslední let Malého Prince
Jean-Pierre de Villers
-
Chvála siesty
Bruno Comby
-
Jak získat báječné tělo
Anita Naik
-
Spiritualita Findhornu
Eileen Caddy
-
Konečně EX toho vašeho EX
Kristin E. Carmichael
-
Příruční astrologický průvodce
Francesca Stuart