Bylinková kuchařka
332 Kč
Sleva až 70% u třetiny knih
Kniha zkušeného mistra kuchaře a autora mnoha
gastronomickýßch publikací seznamuje s použitím běžně dostupných
bylin při vaření celé řady pokrmů a gastronomických specialit.
Bylinky představuje jako přírodní zdroj vitaminů, minerálních i
dalších zdraví prospěšných látek.
Autor: | Jaroslav Vašák |
Nakladatel: | Santal |
ISBN: | 978-80-85965-84-1 |
Rok vydání: | 2011 |
Jazyk : | Čeština |
Druh: | 1 x kniha |
Počet stran: | 172 |
Zařazení: | léčivé rostliny • jídla • kuchařské recepty • kořeninové rostliny • aromatické rostliny |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Regionální kuchařka z Čech, Moravy a ...
Jaroslav Vašák
-
Ovocná kuchařka
Jaroslav Vašák
-
Borůvková kuchařka
Jaroslav Vašák
-
První republika u stolu
Jaroslav Vašák
-
Medová kuchařka
Jaroslav Vašák
-
Nátierky
Jaroslav Vašák
-
Natrhej si oběd
Jaroslav Vašák
-
Proti únavě a stresu
Mihulová Marie
-
Encyklopedie jógy
-
Tajemství přítomnosti
Mihulová Marie
-
Křesťanství a jóga
Mihulová Marie
-
Záblesky poznání
Vojtěch Kosprd
-
Polarita života
Mihulová Marie
-
Skrytá pravda za jógou
Mihulová Marie, Svoboda Milan
-
Ozvěny absolutna
V. S. Johanes
-
Malí učitelé čemu nás děti mohou naučit
Mihulová Marie, Svoboda Milan,