Bioactive Compounds in Foods
78
%
361 Kč 1 617 Kč
Odesíláme do 5 až 7 dní
Sleva až 70% u třetiny knih
This text examines bioactive compounds as food is processed - covering a wide range of products and examining the response to many different processing operations in regard to positive or negative effects on health.
Nakladatel: | Oxford University Press Inc |
ISBN: | 9780841237650 |
Rok vydání: | 2002 |
Jazyk : | Angličtina |
Vazba: | Hardback |
Počet stran: | 272 |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Názvosloví organické chemie
Jaroslav Kahovec; Jaroslav Fikr
-
Chemické a analytické tabulky
Jiří Vohlídal
-
Přehled chemie pro ZŠ
Jiří Kupka
-
Přehled organické chemie a novela náz...
Danuše Pečová
-
Chemie v kostce pro střední školy
Květoslava Růžičková
-
Přírodovědné hry
Macenauerová Jitka
-
Food Packaging
Grumezescu, Alexandru
-
Periodická soustava prvků s názvoslov...
-
Přehled anorganické chemie, termochem...
Danuše Pečová
-
Stručné dějiny oborů Chemie, ekologie...
Barbora Doušová
-
Hydraulic Fracturing
Drogos, Donna L.
-
Všeobecná analytická chemie
Eduard Plško
-
The Periodic Table
Scerri, Eric
-
From Neuron to Brain
Nicholls John G. a kolektiv
-
The Last Ghetto
Hajkova, Anna (Associate Professor of Modern European Continental History, Associate Professor of Modern European Contin
-
The Arctic
Dodds, Klaus (Professor of Geopolitics, Royal Holloway, University of London)