Technologie přípravy pokrmů 6
18
%
165 Kč 200 Kč
Zboží skladem, ihned k odeslaní
Pokud objednám nyní, kdy zboží dostanu
Sleva až 70% u třetiny knih
Šestý díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy popisuje přípravu pokrmů z mořských a skadkovodních ryb.
Autor: | Hana Sedláčková |
Nakladatel: | Fortuna |
Jazyk : | Čeština |
Vazba: | Brožovaná bez přebalu lesklá |
Počet stran: | 152 |
Zařazení: | rybí jídla • učebnice středních škol • ryby • mořské plody • příprava jídel |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Technologie přípravy pokrmů 4
Hana Sedláčková
-
Technologie přípravy pokrmů 2
Hana Sedláčková
-
Technologie přípravy pokrmů 5
Hana Sedláčková
-
Technologie přípravy pokrmů 3
Hana Sedláčková
-
Drůbež
Hana Sedláčková
-
Pečieme na Vianoce
Hana Sedláčková
-
Technologie přípravy pokrmů 1
Hana Sedláčková; Pavel Otoupal
-
Stolničení
Gustav Salač
-
Receptury studených pokrmů
Jaroslav Runštuk
-
Zařízení provozoven v kostce
František Cón
-
Základy přírodovědného vzdělávání – C...
Václav Pumpr
-
Ekologický přírodopis pro 8. ročník Z...
Danuše Kvasničková
-
Hospodářský zeměpis 1
Skokan Ladislav
-
Matematika pro 7. ročník ZŠ
Jana Coufalová
-
Písemné prověrky z větné stavby
Vejvoda František
-
Biologie člověka pro gymnázia
Ivan Novotný