Zpracování ryb
471 Kč 475 Kč
Sleva až 70% u třetiny knih
Informace z oblasti zpracování ryb s ohledem na podmínky získání certifikátů EU. Věnuje se přepravě tržních sladkovodních ryb, posuzování čerstvosti ryb, konzervaci rybího masa, technologickým linkám na zpracování ryb, výrobkům ze sladkovodních ryb, zřizování zpracoven ryb atd. Součástí publikace jsou citace příslušné legislativy. Publikace je určena nejen studentům rybářské školy, ale i provozovatelům zpracoven ryb.
Autor: | Miroslav Merten |
Nakladatel: | INFORMATORIUM, spol. s r.o. |
ISBN: | 978-80-7333-094-1 |
Jazyk : | Čeština |
Druh: | Kniha |
Vazba: | Pevná bez přebalu lesklá |
Počet stran: | 300 |
Zařazení: | učebnice středních škol • rybí maso • zpracování masa |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Základy práva pro neprávníky
Jana Horáková
-
Psychologie a pedagogika I
Marie Rozsypalová
-
Psychiatrie
Ján Praško
-
Jazyk latinský I
Jan Kábrt
-
Angličtina pro zdravotní sestry
Sergej Vladislav Buldov
-
Němčina pro zdravotní sestry
Eva Karasová
-
Elektrotechnika III
Antonín Blahovec
-
Němčina pro strojírenské obory
Zdeňka Myšková
-
Stroje a zařízení
Vladimír Doležal; František Kadlec
-
Elektrotechnická měření
Vilém Srovnal
-
Elektrotechnika I
Antonín Blahovec
-
Odborné kreslení
L. Tvrzníková
-
Suroviny UO cukrář
František Šrek; Ivana Kopová; Ludvík Bláha
-
Elektrotechnika I
František Krejčí
-
Opravárenství a diagnostika III
Josef Pošta
-
Opravárenství a diagnostika II
Josef Pošta