Zpracování ryb
471 Kč 475 Kč
Sleva až 70% u třetiny knih
Informace z oblasti zpracování ryb s ohledem na podmínky získání certifikátů EU. Věnuje se přepravě tržních sladkovodních ryb, posuzování čerstvosti ryb, konzervaci rybího masa, technologickým linkám na zpracování ryb, výrobkům ze sladkovodních ryb, zřizování zpracoven ryb atd. Součástí publikace jsou citace příslušné legislativy. Publikace je určena nejen studentům rybářské školy, ale i provozovatelům zpracoven ryb.
Autor: | Miroslav Merten |
Nakladatel: | INFORMATORIUM, spol. s r.o. |
ISBN: | 978-80-7333-094-1 |
Jazyk : | Čeština |
Druh: | Kniha |
Vazba: | Pevná bez přebalu lesklá |
Počet stran: | 300 |
Zařazení: | učebnice středních škol • rybí maso • zpracování masa |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Jazyk latinský I
Jan Kábrt
-
Angličtina pro zdravotní sestry
Sergej Vladislav Buldov
-
Němčina pro zdravotní sestry
Eva Karasová
-
Angličtina pro strojírenské obory
Dita Gálová
-
Stroje a zařízení
Vladimír Doležal; František Kadlec
-
Elektrotechnická měření
Vilém Srovnal
-
Odborné kreslení
L. Tvrzníková
-
Elektrotechnika I
František Krejčí
-
Opravárenství a diagnostika III
Josef Pošta
-
Psychologie a pedagogika I
Marie Rozsypalová
-
Opravárenství a diagnostika II
Josef Pošta
-
Stavba a provoz strojů
Vladislav Kemka
-
Psychiatrie
Ján Praško
-
Materiály učební obor Kadeřník
Emanuel Peterka; F. Kocourek; M. Podzimek
-
Odborné kreslení
Zdeněk Holouš
-
Výrobní zařízení
Karel Janák