Cukrářská technologie - 2. vydání
9
%
359 Kč 395 Kč
Zboží skladem, ihned k odeslaní
Pokud objednám nyní, kdy zboží dostanu
Sleva až 70% u třetiny knih
Publikace je určena pro výuku předmětu Cukrářská výroba učebního oboru cukrář, ale zároveň zůstává koncipována jako užitečná pomůcka pro cukrářskou výrobu. Kde převážnou část textu tvoří vždy základní popis výrobku, surovinová skladba a výrobní postupy, včetně popisu výrobních vad a popřípadě jejich možná náprava. Takto je zpracována i problematika výroby polotovaru tj. výroba korpusů, náplní, polev nejčastěji používaných v současné výrobní praxi i s ohledem na možnosti různých kombinací. Tímto způsobem je rovněž zpracována problematika výroby výrobků bez použití cukru, pro zákazníky, kteří cukr konzumovat nemohou. Tyto jako i ostatní výrobky jsou nově upraveny podle platné legislativy.
Autor: | Alena Půlpánová |
Nakladatel: | R plus |
ISBN: | 978-80-904093-1-6 |
Jazyk : | Čeština |
Vazba: | Pevná bez přebalu lesklá |
Počet stran: | 286 |
Zařazení: | učebnice středních škol • cukrářství • potravinářská technologie |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Encyklopedie tarotu – 1. díl
Alena Půlpánová
-
Suroviny UO cukrář
František Šrek; Ivana Kopová; Ludvík Bláha
-
Cukrářská výroba III
Bláha Ladislav a kolektiv
-
Odborné kreslení pro obor vzdělání Cu...
Klopfštoková Pavlína
-
Čítanka pro učební obory SOU
Josef Soukal
-
Stroje a zařízení
Vladimír Doležal; František Kadlec
-
Cukrářská výroba I
František Kadlec
-
Cukrářská výroba II
Jan Bláha
-
Občanská nauka pro střední odborná uč...
Vladislav Dudák
-
Komunikace v českém jazyce pro středn...
-
Komunikace v českém jazyce pro středn...
P. Adámková
-
Angličtina pro číšníky a kuchaře
Lanská, Dagmar; Kutová, Jaroslava
-
Potraviny a nápoje v kostce
Libor Mašek
-
Technologie v kostce
Vodochodská, Libúše; Štěpánek, Karel
-
Terárium A - Z
Ivan Kocourek