Termín obdržení zásilky
Česká pošta Pátek 06.12
PPL Pátek 06.12
Osobní odběr Pondělí 09.12
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Cukrářská technologie - 2. vydání

Cukrářská technologie - 2. vydání
9 %

359  Kč 395 Kč

Zboží skladem, ihned k odeslaní
Pokud objednám nyní, kdy zboží dostanu

Sleva až 70% u třetiny knih
Publikace je určena pro výuku předmětu Cukrářská výroba učebního oboru cukrář, ale zároveň zůstává koncipována jako užitečná pomůcka pro cukrářskou výrobu. Kde převážnou část textu tvoří vždy základní popis výrobku, surovinová skladba a výrobní postupy, včetně popisu výrobních vad a popřípadě jejich možná náprava. Takto je zpracována i problematika výroby polotovaru tj. výroba korpusů, náplní, polev nejčastěji používaných v současné výrobní praxi i s ohledem na možnosti různých kombinací. Tímto způsobem je rovněž zpracována problematika výroby výrobků bez použití cukru, pro zákazníky, kteří cukr konzumovat nemohou. Tyto jako i ostatní výrobky jsou nově upraveny podle platné legislativy.
Autor:
Nakladatel: R plus
ISBN: 978-80-904093-1-6
Jazyk : Čeština
Vazba: Pevná bez přebalu lesklá
Počet stran: 286
Zařazení: učebnice středních škol cukrářství potravinářská technologie
Mohlo by se vám také líbit..