Technologie přípravy pokrmů 2
17
%
157 Kč 190 Kč
Zboží skladem, ihned k odeslaní
Pokud objednám nyní, kdy zboží dostanu
Sleva až 70% u třetiny knih
Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami a hlavními pokrmy. Třetí díl se věnuje přípravě pokrmů z hovězího, telecího, vepřového, skopového a králičího masa, z vnitřností a z masa mletého. Čtvrtý díl popisuje pokrmy z drůbeže, ryb a zvěřiny. Pátý díl je věnován studené kuchyni. Učebnice mají schvalovací doložku MŠMT ČR.
Autor: | Hana Sedláčková |
Nakladatel: | JUDr. František Talián - FORTUNA |
ISBN: | 80-7168-952-1 |
Rok vydání: | 2007 |
Jazyk : | Čeština |
Druh: | Kniha |
Vazba: | Brožovaná bez přebalu lesklá |
Počet stran: | 86 |
Zařazení: | kuchařské recepty • moučníky • učebnice středních škol • kuchařství • bezmasá jídla |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Technologie přípravy pokrmů 3
Hana Sedláčková
-
Technologie přípravy pokrmů 4
Hana Sedláčková
-
Technologie přípravy pokrmů 5
Hana Sedláčková
-
Technologie přípravy pokrmů 6
Hana Sedláčková
-
Drůbež
Hana Sedláčková
-
Pečieme na Vianoce
Hana Sedláčková
-
Technologie přípravy pokrmů 1
Hana Sedláčková; Pavel Otoupal
-
Stolničení
Gustav Salač
-
Potraviny a nápoje v kostce
Libor Mašek
-
Restaurace a host
Reinhold Metz
-
Receptury studených pokrmů
Jaroslav Runštuk
-
Zařízení provozoven v kostce
František Cón
-
Rakytník - Zázračná rostlina, oranžov...
Bajer Jiří
-
Výživa dětí chutně, pestře, moderně
Jarmila Mandžuková
-
Sbírka úloh z matematiky pro SOU a SOŠ
Milada Hudcová
-
Čítanka 3 s literárními výklady pro u...
Martinková, Věra