Las mejores recetas de la cocina imperial
222 Kč 250 Kč
Na celé zeměkouli se dnes vaří a pečou speciality, jež mají svůj původ v zemích rakouské monarchie. Velká porce vynalézavosti, okořeněná několika pořádnými špetkami českého a maďarského kuchařského umění, dala vzniknout sladkým i slaným jídlům, pokrmům vybraných chutí i lidovým a vydatným krmím, které se vařily již ve dvorní kuchyni císařovny Sisi a císaře Františka Josefa. K vyzkoušení tu láká celá řada slavných receptů – a škála sahá od věhlasné vídeňské hovězí špičky až k oblíbenému trhanci, na němž si tak rád pochutnával sám císař pán. Španělská verze publikace.
Autor: | Harald Salfellner |
Nakladatel: | Vitalis |
ISBN: | 9783899194050 |
Rok vydání: | 2018 |
Jazyk : | Španělština |
Vazba: | brožovaná |
Počet stran: | 80 |
-
Böhmerwald
Harald Salfellner
-
Praha (korejská verze)
Harald Salfellner
-
Franzensbad in Böhmen
Harald Salfellner
-
Španělská chřipka
Harald Salfellner
-
Klimt
Harald Salfellner
-
Mähren
Harald Salfellner
-
Klimt
Harald Salfellner
-
Mozart (francouzská verze)
Harald Salfellner
-
Franz Kafka i Praga
Harald Salfellner
-
Il compleanno di Fips
Harald Salfellner
-
The Golden Lane
Harald Salfellner
-
L’anniversaire de Fips
Harald Salfellner
-
Tüchtige Officirs und rechtschaffene ...
Gerhard Janaczek
-
That Jazz of Praha
Danilo Silvestri
-
Elisabeth
Tschuppik, Karl
-
Elisabetta
Tschuppik, Karl