Gastronomický slovník v kostce
111 Kč
Gastronomický slovník v kostce obsahuje pojmy v jazyce českém, anglickém, francouzském, italském a německém včetně transkripce. V němčině se transkripce neuvádí, protože pravidla výslovnosti jsou zařazena na začátku slovníku. Uvedené jazyky v tomto slovníku jsou nejpoužívanější v Evropě. Navíc Francie je kolébkou kulinářského umění a mnoho gastronomických termínů se nepřekládá do dalších jazyků. Výběr a sled jednotlivých pojmů vychází z tematických okruhů spojených s činností v hotelu, v kuchyni, v restauraci atd.
Autor: | Václav Šmidrkal |
Nakladatel: | R plus |
Jazyk : | Čeština |
-
Armáda a stříbrné plátno
Václav Šmidrkal
-
Receptury studených pokrmů
Jaroslav Runštuk
-
Gastronomický a společenský průvodce ...
Dobromil, Ječný
-
Nejedovatí hadi v přírdě a v teráriích
Ivan Kocourek
-
Solničení v kostce
-
Společenské chování v kostce
Dobromil, Ječný
-
Pravda o dietách - o redučkních zvláště
Holý Stanislav
-
Encyklopedický slovník teraristiky a ...
David Hegner
-
Erotova lampa
Radim Uzel
-
Nové stolničení v kostce
Zdeňka Hrbková
-
Zařízení provozoven v kostce
František Cón
-
Drobní savci v teráriích a v klecích
Ivan Kocourek
-
Psychologie v kostce
Dobromil, Ječný