Termín obdržení zásilky
Česká pošta Úterý 04.02
PPL Úterý 04.02
Osobní odběr Středa 05.02
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Gastronomický slovník v kostce

Gastronomický slovník v kostce
19 %

80  Kč 99 Kč

Expedujeme 1 až 2 dny

Sleva až 70% u třetiny knih

Gastronomický slovník v kostce obsahuje pojmy v jazyce českém, anglickém, francouzském, italském a německém včetně transkripce. V němčině se transkripce neuvádí, protože pravidla výslovnosti jsou zařazena na začátku slovníku. Uvedené jazyky v tomto slovníku jsou nejpoužívanější v Evropě. Navíc Francie je kolébkou kulinářského umění a mnoho gastronomických termínů se nepřekládá do dalších jazyků. Výběr a sled jednotlivých pojmů vychází z tematických okruhů spojených s činností v hotelu, v kuchyni, v restauraci atd.

Autor:
Nakladatel: R plus
Jazyk : Čeština
Mohlo by se vám také líbit..