Technologie přípravy pokrmů 5
209 Kč
Zboží skladem, ihned k odeslaní
Pokud objednám nyní, kdy zboží dostanu
Sleva až 70% u třetiny knih
Autor: | Hana Sedláčková |
Nakladatel: | JUDr. František Talián - FORTUNA |
ISBN: | 978-80-7373-026-0 |
Rok vydání: | 2009 |
Jazyk : | Čeština |
Druh: | Kniha |
Vazba: | Brožovaná bez přebalu lesklá |
Počet stran: | 144 |
Zařazení: | jídla • učebnice středních škol • gastronomie • kuchařství • učebnice učňovských škol |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Technologie přípravy pokrmů 3
Hana Sedláčková
-
Technologie přípravy pokrmů 4
Hana Sedláčková
-
Technologie přípravy pokrmů 2
Hana Sedláčková
-
Technologie přípravy pokrmů 6
Hana Sedláčková
-
Drůbež
Hana Sedláčková
-
Pečieme na Vianoce
Hana Sedláčková
-
Technologie přípravy pokrmů 1
Hana Sedláčková; Pavel Otoupal
-
Stolničení
Gustav Salač
-
Potraviny a nápoje v kostce
Libor Mašek
-
Výživa dětí chutně, pestře, moderně
Jarmila Mandžuková
-
Restaurace a host
Reinhold Metz
-
Nové stolničení v kostce
Zdeňka Hrbková
-
Základy přírodovědného vzdělávání – C...
Václav Pumpr
-
Zařízení provozoven v kostce
František Cón
-
Řezník, uzenář - biologie 1. a 2.r. SOU
Durych V., Chvála J.
-
Nástin dějin evropského umění II.
Jiří Tušl