Podnikání v hotelnictví a gastronomii
304 Kč
Expedujeme 1 až 2 dny
Sleva až 70% u třetiny knih
Publikace obsahuje základní problematiku podnikání v oblasti ubytování a stravování. Součástí textu jsou cvičení, ve kterých se žáci naučí aplikovat teorii na příkladech z praxe při řízení ubytovacích a stravovacích zařízení. Praktická část obsahuje hotelový software, který je jako demoverze na CD vloženém do knihy. Součástí CD jsou také různé přílohy připravené k tisku.
Autor: | František Smetana; Eva Krátká |
Nakladatel: | JUDr. František Talián - FORTUNA |
ISBN: | 978-80-7373-054-3 |
Rok vydání: | 2009 |
Jazyk : | Čeština |
Druh: | Kniha |
Vazba: | Brožovaná bez přebalu lesklá |
Počet stran: | 160 |
Zařazení: | učebnice středních škol • gastronomie • podnikání • podnikový management • hotelnictví |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Účetnictví pro střední a vyšší odborn...
Irena Králová
-
Angličtina pro jazykové školy I.
Stella Nangonová
-
Biologie rostlin
Jan Kincl
-
Angličtina pro jazykové školy II.
Stella Nangonová
-
Angličtina pro jazykové školy I.
Jaroslav Peprník
-
Latina pro střední zdravotnické školy
Vlasta Seinerová
-
Písemná a elektronická komunikace 2
Emílie Fleischmannová
-
Český jazyk
Jiří Melichar
-
Latina pro střední školy I.část
Vlasta Seinerová
-
Pravidla českého pravopisu
Kolektiv Autorů
-
Němčina pro samouky s klíčem
Drahomíra Kettnerová; Veronika Bendová
-
Základy psychologie,sociologie
Ilona Gillernová
-
Biologie živočichů
Jaroslav Smrž
-
Stručná mluvnice česká Mluvnická a sl...
Vlastimil Styblík; Marie Čechová
-
Technologie přípravy pokrmů 1
Hana Sedláčková; Pavel Otoupal
-
Základy přírodovědného vzdělávání – C...
Václav Pumpr