Termín obdržení zásilky
Česká pošta Čtvrtek 06.02
PPL Čtvrtek 06.02
Osobní odběr Pátek 07.02
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Podnikání v hotelnictví a gastronomii

Podnikání v hotelnictví a gastronomii
12 %

172  Kč 195 Kč

Expedujeme 1 až 2 dny

Sleva až 70% u třetiny knih
Publikace obsahuje základní problematiku podnikání v oblasti ubytování a stravování. Součástí textu jsou cvičení, ve kterých se žáci naučí aplikovat teorii na příkladech z praxe při řízení ubytovacích a stravovacích zařízení. Praktická část obsahuje hotelový software, který je jako demoverze na CD vloženém do knihy. Součástí CD jsou také různé přílohy připravené k tisku.
Autor:
Nakladatel: JUDr. František Talián - FORTUNA
ISBN: 978-80-7373-054-3
Rok vydání: 2009
Jazyk : Čeština
Druh: Kniha
Vazba: Brožovaná bez přebalu lesklá
Počet stran: 160
Zařazení: učebnice středních škol gastronomie podnikání podnikový management hotelnictví
Mohlo by se vám také líbit..