Angličtina v gastronomii
274 Kč 275 Kč
Sleva až 70% u třetiny knih
Příručka odborných výrazů a textů je určena studentům středních a vyšších hotelových škol, SOU a všem, kteří se setkávají s anglicky mluvícími hosty.
Autor: | Eva Svobodová |
Nakladatel: | INFORMATORIUM, spol. s r.o. |
ISBN: | 978-80-86073-94-1 |
Rok vydání: | 2009 |
Jazyk : | Čeština |
Druh: | Kniha |
Vazba: | Brožovaná bez přebalu lesklá |
Počet stran: | 144 |
Zařazení: | angličtina • učebnice středních škol • gastronomie • odborné texty |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Vzdělávání v mateřské škole
Eva Svobodová
-
Příčná flétna
František Malotín
-
Jazyk latinský I
Jan Kábrt
-
Angličtina pro zdravotní sestry
Sergej Vladislav Buldov
-
Němčina pro zdravotní sestry
Eva Karasová
-
Základy práva pro neprávníky
Jana Horáková
-
Elektrotechnika III
Antonín Blahovec
-
Angličtina pro strojírenské obory
Dita Gálová
-
Stroje a zařízení
Vladimír Doležal; František Kadlec
-
Elektrotechnická měření
Vilém Srovnal
-
Elektrotechnika I
Antonín Blahovec
-
Odborné kreslení
L. Tvrzníková
-
Suroviny UO cukrář
František Šrek; Ivana Kopová; Ludvík Bláha
-
Elektrotechnika I
František Krejčí
-
Opravárenství a diagnostika III
Josef Pošta
-
Psychologie a pedagogika I
Marie Rozsypalová