Cukrářská výroba III
244 Kč 255 Kč
Sleva až 70% u třetiny knih
Šlehané hmoty, třené hmoty, jádrové hmoty, čajové a pařížské pečivo, smetanové výrobky a náplně, ozdoby a příprava hmot, speciální výrobky.
Autor: | Ludvík Bláha |
Nakladatel: | INFORMATORIUM, spol. s r.o. |
ISBN: | 978-80-86073-87-3 |
Rok vydání: | 2006 |
Jazyk : | Čeština |
Druh: | Kniha |
Vazba: | Paperback |
Počet stran: | 184 |
Zařazení: | učebnice středních škol • cukrářství |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Odborné kreslení
L. Tvrzníková
-
Výrobní zařízení
Karel Janák
-
Technologie I Kadeřník
Ladislav Polívka
-
Kosmetika III
Kateřina Teplá
-
Kosmetika pro studijní obor kosmetička
Věra Rozsívalová; Olga Knoblochová; Kateřina Macháčková
-
Technologie II Kadeřník
Ladislav Polívka
-
Škola střihů
Jana Kocurková
-
Škola střihů
Jana Kocurková
-
Jazyk latinský I
Jan Kábrt
-
Angličtina pro zdravotní sestry
Sergej Vladislav Buldov
-
Základy práva pro neprávníky
Jana Horáková
-
Elektrotechnika III
Antonín Blahovec
-
Němčina pro strojírenské obory
Zdeňka Myšková
-
Angličtina pro strojírenské obory
Dita Gálová
-
Stroje a zařízení
Vladimír Doležal; František Kadlec
-
Elektrotechnická měření
Vilém Srovnal