Česká kuchyně - kapesní průvodce/francouzsky
127 Kč 129 Kč
Expedujeme 1 až 2 dny
Sleva až 70% u třetiny knih
Kapesní průvodce specifickými rysy české gastronomie. Publikace je rozdělena do 11 kapitol vztahujících se k českým svátkům a gastronomickým či společenským událostem během celého roku (zabijačka, masopust, Velikonoce, vinobraní, Vánoce, svatba). Součástí průvodce je množství krásných a lákavých barevných fotografií, stejně jako gastronomická mapa České republiky a pivní a vinný místopis.Jedinečný gastronomický průvodce ČESKÁ KUCHYNĚ čtenáře provede českými tradicemi a především jej seznámí s oblíbenými českými jídly a jejich recepty (svíčková na smetaně, bramborák, české knedlíky, aj.)
Autor: | Stupka Petr |
Nakladatel: | MCU |
ISBN: | 978-80-7339-121-8 |
Rok vydání: | 2016 |
Jazyk : | Francouzsky |
Vazba: | Paperback |
Počet stran: | 76 |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Česká kuchyně - kapesní průvodce/německy
Stupka Petr
-
Česká kuchyně - kapesní průvodce/česky
Stupka Petr
-
Praha - leporelo
S.T. Joshi
-
Česká republika - leporelo
S.T. Joshi
-
Pražský hrad - průvodce/maďarsky
Kubík Viktor
-
Jižní Morava - velká / vícejazyčná
Sváček Libor
-
Česká republika - velká / vícejazyčná
Sváček Libor
-
Pivo a pivovary Čech, Moravy a Slezsk...
Eliášek Jan
-
Český Krumlov (doprovodný text v sedm...
Sváček Libor
-
Český Krumlov - malý/čínsky
Sváček Libor
-
Český Krumlov - malý/německy
Sváček Libor
-
Plzeň - velká / vícejazyčná
Sváček Libor
-
České Budějovice - malé / vícejazyčné
Sváček Libor
-
Pivo a pivovary Čech, Moravy a Slezsk...
Eliášek Jan
-
Jižní Morava - malá/vícejazyčná
Sváček Libor
-
Brno - malé / vícejazyčné
Sváček Libor