Česká kuchyně - kapesní průvodce/francouzsky
127 Kč 129 Kč
Expedujeme 1 až 2 dny
Sleva až 70% u třetiny knih
Kapesní průvodce specifickými rysy české gastronomie. Publikace je rozdělena do 11 kapitol vztahujících se k českým svátkům a gastronomickým či společenským událostem během celého roku (zabijačka, masopust, Velikonoce, vinobraní, Vánoce, svatba). Součástí průvodce je množství krásných a lákavých barevných fotografií, stejně jako gastronomická mapa České republiky a pivní a vinný místopis.Jedinečný gastronomický průvodce ČESKÁ KUCHYNĚ čtenáře provede českými tradicemi a především jej seznámí s oblíbenými českými jídly a jejich recepty (svíčková na smetaně, bramborák, české knedlíky, aj.)
Autor: | Stupka Petr |
Nakladatel: | MCU |
ISBN: | 978-80-7339-121-8 |
Rok vydání: | 2016 |
Jazyk : | Francouzsky |
Vazba: | Paperback |
Počet stran: | 76 |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Česká kuchyně - kapesní průvodce/německy
Stupka Petr
-
Česká kuchyně - kapesní průvodce/česky
Stupka Petr
-
Pražský hrad - průvodce/maďarsky
Kubík Viktor
-
Pivo a pivovary Čech, Moravy a Slezsk...
Eliášek Jan
-
Pivo a pivovary Čech, Moravy a Slezsk...
Eliášek Jan
-
Praha - průvodce/italsky
Kubík Viktor
-
Brno - kapesní průvodce/anglicky
Eliášek Jan
-
Pivo a pivovary Čech, Moravy a Slezsk...
Eliášek Jan
-
Jižní Morava - kapesní průvodce/česky
Eliášek Jan
-
Brno - kapesní průvodce/česky
Eliášek Jan
-
Praha - kapesní průvodce/čínsky
Eliášek Jan
-
Prachatice - kapesní průvodce/anglicky
Eliášek Jan
-
Jižní Čechy - kapesní průvodce/česky
Eliášek Jan
-
Šumava - kapesní průvodce/česky
Eliášek Jan
-
Česká republika UNESCO - kapesní prův...
Eliášek Jan
-
Hrady a zámky ČR - pexeso