Jedlé rostliny z přírody
18
%
246 Kč 299 Kč
Zboží skladem, ihned k odeslaní
Pokud objednám nyní, kdy zboží dostanu
Sleva až 70% u třetiny knih
I když nelze popřít, že šlechtěné odrůdy zeleniny a ovoce jsou vzhledově lákavější, chutnější a dosažitelnější, stále roste počet zájemců o využití planých rostlin k přípravě pokrmů. Jako přírodní produkty, často s vyšším obsahem vitamínů nežli kulturní odrůdy, mívají i více nerostných látek, bohatou paletu stopových prvků a dalších specifických látek s vysokou biologickou účinností a mnohdy i léčebným účinkem. V knize jsou kromě popisu, výskytu a využití jednotlivých druhů jedlých rostlin i recepty na jídla vhodná pro běžné i slavnostnější příležitosti.
Autor: | Dagmar Lánská |
Nakladatel: | Aventinum |
ISBN: | 9788074421273 |
Rok vydání: | 2021 |
Jazyk : | Čeština |
Vazba: | vázaná |
Počet stran: | 224 |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Chováme králíky - Nenároční ušáci v k...
Guthjahr Axel
-
Pletení z proutí od A do Z
Helena Šenfeldová
-
Vše o uzení - Rady, tipy, recepty
Vladimír Dyk
-
Chováme kozy - Chytré hlavičky v zájm...
Hagenkötter, Ann-Marie
-
Úspěšný chov ovcí
Haus, Kai
-
Les a louka na talíři
Tscharner, Gisula
-
Houby Atlas jedlých hub s osvědčenými...
Ladislav Hagara
-
Jedlé a jedovaté rostliny a plody
Frank Hecker
-
Cesta k úspěšnému rybolovu
Boden Ben
-
Slovník sportovního rybářství
Milan Pohunek
-
Atlas migrace ptáků ČR a SR
Cepák Jaroslav a kolektiv
-
Akvarijní ryby - fotografický atlas
Stanislav Frank
-
Rytíři krále Artuše
Vladimír Hulpach
-
Dravci, sokoli a sovy
Karel Šťastný
-
Náš vesmír
Dušek J., Grygar J.,
-
Chladné zbraně
Petr Moudrý