Termín obdržení zásilky
Česká pošta Čtvrtek 28.11
PPL Čtvrtek 28.11
Osobní odběr Pátek 29.11
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Chocolate Alchemy: A Bean-To-Bar Primer

 Chocolate Alchemy: A Bean-To-Bar Primer
7 %

669  Kč 721 Kč

Sleva až 70% u třetiny knih
What Tartine Bread did for bread, Alex Stupak's Tacos did for tortillas, and Michael Ruhlman's Charcuterie did for sausage, this book does for chocolate: it reveals the complete process for making chocolate from scratch as well as offers a wealth of innovative recipes using chocolate. In look and feel it will have an appeal like that of the Laduree cookbooks with their jewel-like presentation.
Autor:
Nakladatel: Rizzoli International Publications
ISBN: 9780847858415
Rok vydání: 2018
Jazyk : Angličtina
Vazba: Hardback
Počet stran: 224
Mohlo by se vám také líbit..