Čokoláda
48 Kč 49 Kč
Sleva až 70% u třetiny knih
Nejlepší recepty mezinárodní kuchyně pro začínající i zkušené kuchařky
Zásady správného pečení, vaření i přípravy studených pochoutek
Postup přípravy tradičních i moderních specialit krok za krokem
Speciálně pořízené názorné fotografie
Nakladatel: | Ottovo nakladatelství, a.s. |
ISBN: | 80-7360-060-9 |
Rok vydání: | 2005 |
Jazyk : | Čeština |
Druh: | Kniha |
Vazba: | Brožovaná bez přebalu lesklá |
Počet stran: | 40 |
Zařazení: | kuchařské recepty • čokoláda • dezerty |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Helenčino pečení Sváteční cukroví
Helena Vybíralová
-
Pečeme a zdobíme dorty - Jak na to
Deaconová Carol
-
Helenčino pečení Rodinné recepty
Helena Vybíralová
-
Helenčino pečení Zámecké cukroví
Helena Vybíralová
-
Celozrnné domácí kynuté pečivo Pavly ...
Pavla Momčilová
-
Moučníky (Edice Apetit)
-
Koláče (Edice Apetit)
-
Automatická domácí pekárna
Pavla Momčilová
-
Sladký design – Pečení a zdobení s Ha...
Hanka Rawlings
-
Rychlomoučníky
Jarmila Mandžuková
-
Mražený jogurt - Poháry s mraženými j...
-
Buchty a koláče
Soňa Hasalová
-
Burgery - Šťavnaté grilované pochoutky
Dölle Alexander, Schocke Sarah
-
Draci v hrnci slaví Vánoce
Jana Strýčková, Kamila Teslíková
-
Recepty ze šumavské vesnice
Lucie Kohoutová
-
Vánoční svátky o století zpátky
Kamila Skopová