Čokoláda
48 Kč 49 Kč
Sleva až 70% u třetiny knih
Nejlepší recepty mezinárodní kuchyně pro začínající i zkušené kuchařky
Zásady správného pečení, vaření i přípravy studených pochoutek
Postup přípravy tradičních i moderních specialit krok za krokem
Speciálně pořízené názorné fotografie
Nakladatel: | Ottovo nakladatelství, a.s. |
ISBN: | 80-7360-060-9 |
Rok vydání: | 2005 |
Jazyk : | Čeština |
Druh: | Kniha |
Vazba: | Brožovaná bez přebalu lesklá |
Počet stran: | 40 |
Zařazení: | kuchařské recepty • čokoláda • dezerty |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Hopík 2,5cm (20ks v síťce)
-
Boxovací pytel
-
Sada luk a šípy
-
Basketbalový koš 93 cm
-
Hokejky v síťce
-
Boxovací pytel
-
Fotbalový míč vlajky
-
Míč duhový gumový nenafouknutý 23cm v...
-
Boxovací sada
-
Míč 23cm pomeranč 10m+ v síťce
-
Houpačka dřevěná přírodní
-
Míč SuperTele nenafouknutý guma 23cm ...
-
Burgery - Šťavnaté grilované pochoutky
Dölle Alexander, Schocke Sarah
-
Draci v hrnci slaví Vánoce
Jana Strýčková, Kamila Teslíková
-
Vánoční svátky o století zpátky
Kamila Skopová
-
Neodolatelné nanuky - Domácí dobroty ...
Zuzana Beňová; Petr Hladík; Barbara Bresslau