Dezerty
53 Kč
Sleva až 70% u třetiny knih
Nejlepší recepty mezinárodní kuchyně pro začínající i zkušené kuchařkyZásady správného pečení, vaření i přípravy studených pochoutekPostup přípravy tradičních i moderních specialit krok za krokemSpeciálně pořízené názorné fotografie
Nakladatel: | Ottovo nakladatelství, a.s. |
ISBN: | 80-7360-061-7 |
Rok vydání: | 2005 |
Jazyk : | Čeština |
Druh: | Kniha |
Vazba: | Brožovaná bez přebalu lesklá |
Počet stran: | 40 |
Zařazení: | kuchařské recepty • moučníky • dezerty |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Psychologie Atkinsonové a Hilgarda
S. Noel-Hoeksema; L. B. Frederickson; W. A. Wagenaar
-
Pedagogika pro učitele
Alena Vališová
-
Logopedie
Jiřina Klenková
-
On-Line
Dewald, Wilfried
-
How to Teach English, w. DVD
Harmer, Jeremy
-
Základy obecné pedagogiky
-
Make it Stick
Brown, Peter C.
-
Jan Amos Comenius. Bd.1
Arnhardt, Gerhard
-
Kunsttherapie in der Sozialen Arbeit
Menzen, Karl-Heinz
-
Didaktische Modelle
Jank, Werner
-
Der Malort
Stern, Arno
-
Schnelle Ideen für den Kunstunterrich...
Blahak, Gerlinde
-
THOVT – brány Atlantidy
Kerstin Simoné
-
THOVT – projekt lidstvo
Kerstin Simoné
-
Thovt na každý den
Kerstin Simoné
-
Smrt v Římě
Robert Katz