Chocolate Sommelier: A Journey Through the Culture of Chocolate
11
%
654 Kč 733 Kč
Sleva až 70% u třetiny knih
There is an infinite variety of chocolate, which can be found soft or hard, glossy or opaque, sweet or bitter. This volume, illustrated by the photographs of the still-life expert Fabio Petroni, will take you on a journey to discover this extraordinary food eaten by millions of people all over the world every day.
Nakladatel: | White Star |
ISBN: | 9788854415225 |
Rok vydání: | 2019 |
Jazyk : | Angličtina |
Vazba: | Hardback |
Počet stran: | 240 |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Helenčino pečení Sváteční cukroví
Helena Vybíralová
-
Pečeme a zdobíme dorty - Jak na to
Deaconová Carol
-
Helenčino pečení Rodinné recepty
Helena Vybíralová
-
Helenčino pečení Zámecké cukroví
Helena Vybíralová
-
Celozrnné domácí kynuté pečivo Pavly ...
Pavla Momčilová
-
Moučníky (Edice Apetit)
-
Koláče (Edice Apetit)
-
Automatická domácí pekárna
Pavla Momčilová
-
Sladký design – Pečení a zdobení s Ha...
Hanka Rawlings
-
Rychlomoučníky
Jarmila Mandžuková
-
Mražený jogurt - Poháry s mraženými j...
-
Buchty a koláče
Soňa Hasalová
-
Pablo Picasso Genius
Munoz, Isabel
-
Italian Cooking School: Dolci
Alice Cucina
-
The Art of Creative Lettering
Toffaletti, Laura
-
Greatest Fairy Tales
FRANCESCA ROSSI