Škola pečení moučníků
12
%
87 Kč 99 Kč
Sleva až 70% u třetiny knih
Domácí šťavnaté ovocné koláče, nadýchané buchty, křehké záviny… skvělé chuti a vůni, která se line z trouby při pečení, se nic nevyrovná. A pokud se chystáte upéct svůj první moučník či se chcete v pečení dobrot z těsta zdokonalit, je tato kniha váš ideální společník. Její úvod je věnován zejména začátečníkům, kteří se dozví potřebné informace o nezbytných pomůckách, jednotlivých surovinách a základních druzích těst. Hlavní část knihy tvoří vyzkoušené a léty prověřené návody na přípravu tradičních českých moučníků, nechybí i některé zahraniční a nové originální předpisy, které plně odpovídají současným moderním trendům. Všechny recepty jsou uspořádány podle principu „krok za krokem“, takže každý úkon je přesně a srozumitelně popsán. V knize se dozvíte i nejrůznější rady a tipy, které vám usnadní práci a přispějí k vašemu úspěchu.
Autor: | Jarmila Mandžuková |
Nakladatel: | Vyšehrad |
ISBN: | 978-80-7021-994-2 |
Rok vydání: | 2009 |
Jazyk : | Čeština |
Druh: | Kniha |
Vazba: | Pevná bez přebalu lesklá |
Počet stran: | 160 |
Zařazení: | kuchařské recepty • moučníky |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Rychlomoučníky
Jarmila Mandžuková
-
Co jíst, když ...
Jarmila Mandžuková
-
Výživa dětí chutně, pestře, moderně
Jarmila Mandžuková
-
Léčivá síla vitaminů, minerálů a dalš...
Jarmila Mandžuková
-
Zázračné léky přírody
Jarmila Mandžuková
-
Co nejíst, když... - Praktický domácí...
Jarmila Mandžuková
-
Co pít, když ...
Jarmila Mandžuková
-
Co nám chybí, když... - Praktický dom...
Jarmila Mandžuková
-
Nakupujte hlavou, vařte srdcem!
Jarmila Mandžuková
-
Jídlo a pití podle hvězd
Jarmila Mandžuková
-
Múčniky
Jarmila Mandžuková
-
Knedlíky
Jarmila Mandžuková
-
Makrobiotická kuchařka
Iva Chourová
-
Desatero božích přikázání
-
100 jednoduchých věcí, které můžete u...
Jean Carper
-
Písek a pěna
Chalíl Džibrán; Johana Vojnárová