Gastronomy and Food Science
4128 Kč 4 159 Kč
Sleva až 70% u třetiny knih
Nakladatel: | Elsevier Science Publishing Co Inc |
ISBN: | 9780128200575 |
Rok vydání: | 2020 |
Jazyk : | Angličtina |
Vazba: | Paperback / softback |
Počet stran: | 274 |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Domácí krabičková dieta
Alena Doležalová
-
Fit recepty
-
Fit Recepty - Jednoduché, zdravé, chu...
Lucia Wagnerová
-
Domácí krabičková dieta 2
Alena Doležalová
-
Makrobiotická kuchařka
Iva Chourová
-
V zajetí jídla
Doreen Virtue
-
Tak chutná štěstí - Bez použití rafin...
Jonáš Josef, Kuchař Jiří,
-
Živá strava Mé nejlepší recepty
Věra Talandová
-
Léčivá čínská kuchyně
Zhuo Zhao
-
TOFU zdravě bez cholesterolu
Pavla Momčilová; Jaromír Kaloš
-
Dieta do kapsy
Lenka H. Kořínková
-
Nemoci žlučníku a žlučových cest
Olga Mengerová; Olga Marečková
-
PEM Water Electrolysis
Bessarabov, Dmitri (Director, DST National Center of Competence, HySA Infrastructure, North-West University and CSIR, So
-
The Portfolio Diet for Cardiovascular...
Jenkins, Wendy (The University of Guelph); Jenkins, Amy (Vineland Research and Innovation Centre); Jenkins, Alexandra Ph
-
Deep Learning for Medical Image Anal...
-
Understanding Molecular Simulation
Frenkel, Daan (FOM Institute for Atomic and Molecular Physics, The Netherlands); Smit, Berend (University of Amsterdam,