Pravda o dietách - o redučkních zvláště
122 Kč
Publikace čtenáře seznamuje se všeobecnými údaji o potravinách, ale též s jejich složením, způsoby přípravy, uchovávání a rovněž s problematikou cizorodých látek, zvláště aditivních, které jsou v současné době až příliš hojně využívány. Také je vysvětleno označování cizorodých látek pomocí symbolu 'E'. Kniha je vítaným pomocníkem pro studenty i pro pracovníky ve společném stravování i v potravinářství.
Autor: | Holý Stanislav |
Nakladatel: | R plus |
Jazyk : | Čeština |
-
Receptury studených pokrmů
Jaroslav Runštuk
-
Gastronomický a společenský průvodce ...
Dobromil, Ječný
-
Nejedovatí hadi v přírdě a v teráriích
Ivan Kocourek
-
Gastronomický slovník v kostce
Václav Šmidrkal
-
Solničení v kostce
-
Společenské chování v kostce
Dobromil, Ječný
-
Encyklopedický slovník teraristiky a ...
David Hegner
-
Erotova lampa
Radim Uzel
-
Nové stolničení v kostce
Zdeňka Hrbková
-
Zařízení provozoven v kostce
František Cón
-
Drobní savci v teráriích a v klecích
Ivan Kocourek
-
Psychologie v kostce
Dobromil, Ječný