Pánev wok
45 Kč
Sleva až 70% u třetiny knih
Wok je široká, hluboká a oblá pánev, která může sloužit zároveň jako hrnec. Slouží k rychlé úpravě masa, zeleniny, ale i třeba moučníků. Ve woku můžeme pokrmy dusit, vařit v páře nebo smažit. Pokrmy připravujeme v malém množství oleje, a proto jsou tato jídla zdravá a méně tučná. Suroviny se na povrchu rychle opékají, uvnitř zůstávají šťavnaté a přitom si uchovávají svou chuť a výživnou hodnotu. Mnoho receptů v této kuchařce vychází z asijské kuchyně, ale autorka chtěla především ukázat, jak lze wok používat při přípravě běžných, třeba i českých jídel. Přináší zdravé a chutné recepty na jídla, která odpovídají požadavkům pestré a zdravé výživy.
Autor: | Karina Havlů |
Nakladatel: | Vyšehrad |
ISBN: | 80-7021-906-8 |
Rok vydání: | 2007 |
Jazyk : | Čeština |
Druh: | Kniha |
Vazba: | Brožovaná bez přebalu lesklá |
Počet stran: | 122 |
Zařazení: | jídla • kuchařské recepty • pánev wok |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Vaříme v remosce
Karina Havlů
-
Makrobiotická kuchařka
Iva Chourová
-
Desatero božích přikázání
-
Labyrint pohybu
Pavel Kolář
-
Město
Alena Vondrušková; Vlastimil Vondruška
-
100 jednoduchých věcí, které můžete u...
Jean Carper
-
Písek a pěna
Chalíl Džibrán; Johana Vojnárová
-
Na Zemi jsme na okamžik nádherní
Františka Schormová, Ocean Vuong
-
Albert ze Šternberka
David Papajík
-
Smrt z milosti
Peter Tremayne
-
Hedvábné stezky
Frankopan Peter
-
O trojí cestě
Giovanni Fidanza Bonaventura
-
Kuchařka při onemocnění slinivky
Růžena Milatová
-
Jak porozumět psí řeči
Kolektiv
-
Historický atlas Bible
Enrico Galbiati, Filippo Serafini
-
Máme na víc
Jiří Nádoba, Danuše Nerudová