Pohanka ve mlýně a v kuchyni
136 Kč 149 Kč
„Pohanka je multivitamín přímo od přírody!“ Seznámíte se s historií mlynářů z rodu Šmajstrlů z Kopané, kteří melou pohanku už čtyři generace. Dozvíte se více o pohance a jejím významu pro zdravou výživu a přes 150 chutných receptů na polévky, pomazánky, pečivo či cukroví z pohanky.
Autor: | Zdeněk Šmajstrla |
Nakladatel: | Zdeněk Šmajstrla - Fagofren |
ISBN: | 80-238-5383-X |
Rok vydání: | 2000 |
Jazyk : | Čeština |
Druh: | Kniha |
Vazba: | Pevná bez přebalu lesklá |
Počet stran: | 110 |
Zařazení: | kuchařské recepty • obilná jídla • pojednání • Frenštát pod Radhoštěm (Česko) • mlynáři • mlýny • pohanka setá |
-
Co naše babičky uměly a na co my jsme...
Michaela Učňová
-
Kompletní návod k vytvoření Ekozahrad...
Jaroslav Svoboda
-
Zahradničení bez rytí
Dowding, Charles
-
Šance pro ženu 40+ - Jak vyladit svou...
Ivana Stenzlová
-
Dej tělu šanci k přirozené rovnováze,...
Ivana Stenzlová
-
Rychlomoučníky
Jarmila Mandžuková
-
Makrobiotické nedělní vaření
Dagmar Lužná
-
Bylinkář
Monika Golasovská
-
Hrníčkové zákusky
Zoltán Liptai
-
Zelenina z ekozahrady pro radost i so...
Jaroslav Svoboda
-
Tradinář
Martina Boledovičová; Monika Kindlová