Zavařujeme pro diabetiky
60 Kč
Sleva až 70% u třetiny knih
Způsoby konzervace úrody z vlastní zahrádky nebo domácí zabijačky. Rizika konzervace pro cukrovkáře. Zásady zavařování ovoce pro diabetiky. Náhradní sladidla vhodná pro diabetiky. Předpisy na kompoty, džemy a marmelády, ovoce ve vlastní šťávě, ovocné šťávy, čalamády, zeleninu, houby a vepřové a kuřecí maso. U každého receptu jsou uváděny výživové hodnoty použitých surovin.
Autor: | Jaroslav Kalivoda |
Nakladatel: | Vydavatelství MAC,spol.s.r.o. |
ISBN: | 80-86015-70-X |
Rok vydání: | 2001 |
Jazyk : | Čeština |
Druh: | Kniha |
Vazba: | Brožovaná bez přebalu lesklá |
Počet stran: | 32 |
Zařazení: | kuchařské recepty • dietní jídla • konzervování zeleniny • konzervování ovoce |
Další knihy z edice Diety pro nejčastější choroby
-
Diety při onemocnění osteoporózou
Jan J. Štěpán
-
Diety při onemocnění hypertenzí (vyso...
Pavel Gregor; Tamara Starnovská
-
Diety při onemocnění lupénkou
Miloslava Moskalyková
-
Diety při dětské obezitě
Věra Drozdová; Jaroslav Hejzlar
-
Diety při onemocnění mentální anorexi...
Dagmar Benešová
-
Diety při onemocnění anémií
Ladislav Rosa; Tamara Starnovská
-
Diety při onemocnění celiakií (nesnáš...
Oldřich Pozler; Jaroslav Hejzlar
-
Diety při onemoc.pept.vředy II
Tamara Starnovská
-
Diety při onemocnění hyperlipidémií
Zuzana Urbanová
-
Diety při dětských průjmech
Daniela Tůmová
-
Diety při onemocnění hepatitidou Nové...
Jiří Horák; Tamara Starnovská
-
Diety při onemocněních srdečně-cévních
Petr Widimský
-
RRL: Diety při onem.ateroskl.
Pavel Gregor