Food Analysis
2906 Kč
Odesíláme do 5 až 7 dní
Sleva až 70% u třetiny knih
This fifth edition provides information on techniques needed to analyze foods for chemical and physical properties.
Nakladatel: | Springer International Publishing AG |
ISBN: | 9783319457741 |
Rok vydání: | 2017 |
Jazyk : | Angličtina |
Vazba: | Hardback |
Počet stran: | 649 |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Maturita Solutions 2nd Edition Interm...
Tim Falla; P.A. Davies
-
Maturita Solution Elementary Student...
Tim Falla; P.A. Davies
-
New Headway Fourth Edition Elementary...
Soars John and Liz
-
Angličtina pro jazykové školy I.
Stella Nangonová
-
Project Fourth Edition 2 Pracovní seš...
Hutchinson, T.; Hardy-Gould, J.; Trnová, M.
-
Angličtina Otázky a odpovědi
Gabrielle Smith-Dluhá
-
Maturita Solutions 3rd Edition Pre-In...
-
Angličtina pro jazykové školy II.
Stella Nangonová
-
Project Fourth Edition 3 Pracovní seš...
Hutchinson, T.; Hardy-Gould, J.; Trnová, M.
-
Angličtina nejen pro samouky
Eva Tandlichová
-
Angličtina pro jazykové školy I.
Jaroslav Peprník
-
Time to Talk 1.
Sarah Peters
-
Representations of the Body in Middl...
Ciobanu, Estella
-
Strategy in Airline Loyalty
De Boer, Evert R.
-
Rheumatology in Questions
Moutsopoulos, Haralampos M.; Zampeli, Evangelia; Vlachoyiannopoulos, Panayiotis G.
-
Clinical Cases in Cardiology