Encyklopedie sýrů
61
%
135 Kč 345 Kč
Sleva až 70% u třetiny knih
Tato encyklopedie poskytuje podrobné informace o výrobě sýru, o zemích, které se zabývají ať již tradiční či průmyslovou výrobou sýrů, a o velké paletě chutí a vůni této potraviny. Autor ke všem sýrům připojil také vhodnou kombinaci s alkoholickámi nápoji.
Autor: | Christian Callec; Christian Callec |
Nakladatel: | REBO PRODUCTIONS CZ, s.r.o. |
ISBN: | 80-7234-225-8 |
Rok vydání: | 2002 |
Jazyk : | Čeština |
Druh: | Kniha |
Vazba: | Pevná s přebalem lesklá |
Počet stran: | 256 |
Zařazení: | encyklopedie • sýry |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Dinosauři Fascinující svět pravěkých ...
-
Ptáci v parcích a zahradách
-
Dravci a sovy
-
Schodiště
Claude Mahieu
-
Rodinná encyklopedie vaření
Kolektiv Autorů
-
Velká kniha Vaření a Pečení
Richard Carroll
-
Podlahy
Élisabeth Livolsi
-
Autíčkové knížky pro kluky a pro holky
-
Smoothies a iné zdravé nápoje
-
Superpotraviny
-
Pečieme zdravo
-
Superpotraviny
-
Biblické příběhy
-
Talianska kuchyňa
-
U nás na farme
-
Varíme zo záhradky