Lexikon sýrů
28
%
194 Kč 269 Kč
Sleva až 70% u třetiny knih
Nejlepší druhy sýrů od A do Z. Sýry z Německa, Rakouska, Švýcarska, Nizozemí, Francie, Itálie, Španělska, Portugalska, Řecka, Dánska, Norska, Švédska a Velké Británie. Všechno o původu, výrobě, složení a chuti. Zajímavosti o historii sýru. Četné recepty na slaná i sladká jídla.
Autor: | Anne Iburg |
Nakladatel: | REBO PRODUCTIONS CZ, s.r.o. |
ISBN: | 80-7234-379-3 |
Rok vydání: | 2004 |
Jazyk : | Čeština |
Druh: | Kniha |
Vazba: | Polstrovaná LUX |
Počet stran: | 280 |
Zařazení: | příručky • kuchařské recepty • sýry • sýrová jídla • výroba sýrů |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Die besten Rezepte für Ihr Kleinkind
Anne Iburg
-
Ernährungsratgeber gesunde Fette.
Anne Iburg
-
Schodiště
Claude Mahieu
-
Rodinná encyklopedie vaření
Kolektiv Autorů
-
Velká kniha Vaření a Pečení
Richard Carroll
-
Podlahy
Élisabeth Livolsi
-
Autíčkové knížky pro kluky a pro holky
-
Báječná růžová
-
Smoothies a iné zdravé nápoje
-
Superpotraviny
-
Pečieme zdravo
-
Superpotraviny
-
Biblické příběhy
-
Talianska kuchyňa
-
U nás na farme
-
Varíme zo záhradky