Bible šéfkuchaře Ovoce a zelenina
61
%
391 Kč 999 Kč
Sleva až 70% u třetiny knih
Ovoce a zelenina dnes neodmyslitelně patří do zdravé mezinárodní kuchyně. V této rozsáhlé encyklopedické příručce najdete důležité informace o celé řadě nejrůznějších druhů ovoce a zeleniny: o jejich rozšíření, způsobu pěstování, využití v kuchyni a chuťových vlastnostech. Podrobné kapitoly věnované radám pro kuchaře s detailními sériemi fotografií přinášejí cenné náměty pro zpracování a přípravu ovoce a zeleniny. Kniha se zabývá i bylinkami a kořením, které doplňují a zintenzivňují vlastní chuť mnoha potravin. Nabízený přehled představuje důležité bylinky a koření mezinárodní kuchyně a zve nás ke vstupu do pestrého světa vůní a chutí.
Autor: | |
Nakladatel: | Svojtka&Co. |
ISBN: | 978-80-256-0153-2 |
Rok vydání: | 2009 |
Jazyk : | Čeština |
Druh: | Kniha |
Vazba: | Pevná bez přebalu lesklá |
Počet stran: | 320 |
Zařazení: | příručky • zeleninová jídla • ovocná jídla • zelenina • kuchařství • ovoce |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Encyklopedie tanků a obrněných vozide...
-
Rusko-český slovník
-
Rusko-český slovník ilustrovaný
-
Čínsko-český slovník ilustrovaný dvoj...
-
Rusko-český česko-ruský slovník
-
Česko - německý mluvník ekonomický
-
Vše o stavbě a rekonstrukci domu
-
Zázraky přírody - Úžasná fakta o zvíř...
-
Ilustrovaný polsko český slovník
-
Stavba a rekonstrukce rodinného domu
-
COLT - Americká klasika
-
GLOCK - Světová pistole
-
Putování přírodou Stromy, květiny, ptáci
Laura Howell
-
SAS Příručka jak přežít
John Wiseman
-
Jak věci fungují
-
Hádanky pro předškoláky od 3-4 let