Bible šéfkuchaře Maso a zvěřina
90
%
102 Kč 999 Kč
Sleva až 70% u třetiny knih
Podle čeho poznáme kvalitní maso? Jak ho správně uchovávat? Jaký vliv má na chuť
zvěřiny, původ a potrava zvěře a také způsob ošetření úlovku? V rozsáhlé lexikonové části
této publikace najdete všechny základní informace o jatečném dobytku, drůbeži a zvěřině:
od vepřového a hovězího masa přes domácí drůbež a pernatou zvěřinu až po maso kančí či
jelení. Rady pro kuchaře obsahují praktické postupy při úpravě masa, jeho vykosťování,
porcování, marinování, solení, uzení a rovněž možné způsoby tepelné úpravy. Postup při
zvlášť náročných úkonech je zde názorně vysvětlen krok za krokem.
Autor: | Christian Teubner |
Nakladatel: | Svojtka&Co. |
ISBN: | 978-80-256-0420-5 |
Rok vydání: | 2010 |
Jazyk : | Čeština |
Druh: | Kniha |
Vazba: | Pevná bez přebalu lesklá |
Počet stran: | 320 |
Zařazení: | příručky • masitá jídla • maso • zvěřina |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Putování přírodou Stromy, květiny, ptáci
Laura Howell
-
SAS Příručka jak přežít
John Wiseman
-
Jak věci fungují
-
Hádanky pro předškoláky od 3-4 let
-
Hádanky pro předškoláky od 5-6 let
-
Kytara určeno též pro samouky
Stanislav Barek
-
Objevujeme svět! Protiklady
-
Objevujeme svět! Divoká zvířata
-
Průvodce přírodou do kapsy
-
Výživa detí
-
Jede, jede poštovský panáček
-
Červená karkulka
-
Objevujeme svět! ZOO
-
Hádanky pro předškoláky od 4-5 let
-
Montessori Aktivity pro děti
-
V ZOO - Podívej se, kdo se schovává