Termín obdržení zásilky
Dodací doba je ovlivněna statním svátkem ( 28.10 )
Česká pošta Pátek 25.10
PPL Pátek 25.10
Osobní odběr Úterý 29.10
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Túžba a zrada (slovensky)

Túžba a zrada
17 %

274  Kč 329 Kč

Sleva až 70% u třetiny knih
Autorka opisuje posledné dni mladej ženy odsúdenej v 19. storočí za vraždu na Islande, v krajine krásnej a drsnej súčasne. Ľudia v nej sú formovaní prírodou, s ktorou musia bojovať o živobytie, ale aj dedičstvom ság, dejín, poézie a literatúry.
Agnes je obvinená zo spoluúčasti na vražde svojho bývalého zamestnávateľa a milenca Natana Ketilssona. Prichádza do rodiny úradníka Jóna Jónssona, kde má stráviť posledné týždne pred popravou. Všetci sú zhrození, že musia medzi seba prijať odsúdenú vrahyňu, a preto ňou opovrhujú a odmietajú sa s ňou rozprávať.
Len Tóti, mladý kaplán, sa stane Agnesiným duchovným poradcom a pri svojich návštevách cíti potrebu porozumieť jej a pokúsiť sa zachrániť jej dušu. Keď letné mesiace vystrieda zima a tvrdý sedliacky život prinúti celú domácnosť pracovať bok po boku, všetci bližšie spoznávajú Agnes. Postupne sa vynára jej tragický príbeh o túžbe a zrade a napokon vysvitne, že nie je všetko také, aké sa na začiatku zdalo.
Dni zostávajúce do jej popravy ubúdajú, no otázka o jej vine či nevine ostáva stále nezodpovedaná...
Autor:
Nakladatel: Fortuna Libri SK, s.r.o.
ISBN: 978-80-8142-205-8
Jazyk : Slovenština
Druh: Kniha
Vazba: Pevná bez přebalu lesklá
Počet stran: 328
Mohlo by se vám také líbit..