Dějiny II.
219 Kč 315 Kč
Nakladatel: | TeMi CZ |
ISBN: | 978-80-86410-60-9 |
Jazyk : | Čeština |
Vazba: | Vázaný |
Počet stran: | 320 |
Zařazení: | starověký Řím • starověké Řecko • pojednání |
-
Receptury studených pokrmů
Jaroslav Runštuk
-
Automatyzacja przemysłu spożywczego
-
Procesy technologiczne w gastronomii ...
Namysław Iwona, Górska Lidia
-
Historia kuchni
Tannahill Reay
-
Technologia gastronomiczna z towarozn...
Superczyńska Ewa, Żylińska-Kaczmarek Melania
-
Odroczony rozrost
-
Sterowanie procesami technologicznymi...
Ludwicki Marek, Ludwicki Michał
-
Pracownia gastronomiczna Praktyczna n...
Kmiołek-Gizara Anna
-
Skladování ovoce v řízené atmosféře
Jan Goliáš
-
Ovlivňování reality IV. - Úprava skut...
Vadim Zeland
182 Kč
-
Zpracování ryb
Miroslav Merten
471 Kč 475Kč
-
František Egerle a české cukrovarnictví
Radim Dušek
61 Kč
-
Zpívánky malovánky
Šichová Zdeňka
-
Květiny nejen pro balkon
Hrudová Eva, Kolaříková Dagmar,
-
Stručné dějiny Říma
-
Stůl plný dobrot
Aida Brumovská