Jídlo dějiny chuti
20
%
799 Kč 999 Kč
Sleva až 70% u třetiny knih
První práce svého druhu, v níž se objevy nové generace historiků jídla z celého světa spojují s nepokrytě romantickým kouzlem pojednávané látky: kulinářských dovedností různých civilizací, minulých i současných, a požitků z hodování. Výsledkem jsou skutečné dějiny chuti, našich nejvznešenějších, nejelegantnějších a nejlibějších myšlenek o jídle – jeho složkách, přípravě, podávání – od pravěku až do současnosti. Text doprovází hojnost obrazových děl, nad nimiž se vám budou mnohdy sbíhat sliny v ústech.
Autor: | J. F. Freedman |
Nakladatel: | Mladá fronta |
ISBN: | 978-80-204-1847-0 |
Rok vydání: | 2008 |
Jazyk : | Čeština |
Druh: | Kniha |
Vazba: | Pevná s přebalem lesklá |
Počet stran: | 368 |
Zařazení: | monografie • kuchařství • dějiny gastronomie |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Dvanáct knih, které změnily svět
Melvyn Bragg
-
Kulomety Zbrojovky Brno
Jiří Fencl
-
Pevnosti v bojích Velké války
Martin Dubánek
-
Má léta u Diora
Suzanne Lulingová
-
So long, Marianne
Kari Hesthamarová
-
Květen 1945 na Mělníku
Dalibor Státník; Tomáš Jakl
-
Peruť 312
W.S. Churchill; Ladislav Sitenský
-
Válečné lekce
William Van der Kloot
-
Česká cesta ke svobodě
Petr Maxmilián Husák
-
Turbulentní dekáda
Lu, Xiaobo
-
Shakespearův kód
Virginia M. Fellows
-
Jídlo jako životní styl III.
Petra Lamschová
-
Akutní kardiologie
Jiří Kettner
-
Lidské tělo
-
Proč mluvíme česky
Daniela Krolupperová
-
Zvířata Deskové hry