Udírny a uzení ryb
15
%
169 Kč 199 Kč
Sleva až 70% u třetiny knih
Na správně vyuzené rybě si pochutnáte! Jaké ryby jsou vhodné k uzení? Můžu ryby udit i v kuchyni? Jak mám postavit zděnou udírnu? Na tyto a ještě mnohé další otázky vám odpoví tato kniha, jejímž autorem je Egon Binder. V této praktické publikaci naleznete informace o druzích ryb i o jejich přípravě, nasolení a o druzích vhodného koření, zda a co je lepší udit zastudena a co zahorka, co zasucha a zavlhka, jakých chyb se při uzení vyvarovat, ale také o stavbě udíren. Jsou zde samozřejmě i znamenité recepty na přípravu ryb . Uzení je umění, které si může osvojit každý z nás. Dobře se pobavíte a ještě si pochutnáte.
Autor: | Egon M. Binder |
Nakladatel: | Grada |
ISBN: | 978-80-247-3784-3 |
Jazyk : | Čeština |
Druh: | Kniha |
Vazba: | Brožovaná bez přebalu lesklá |
Počet stran: | 100 |
Zařazení: | příručky • kuchařské recepty • rybí jídla • ryby • udírny • uzení • rybí maso |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Udírny a uzení
Egon M. Binder
-
Práce na biozahradě
-
Řez ovocných stromů
Heidrun Holzförster
-
Můj životopis a moje vynálezy
Nikola Tesla
-
Dítě školkou povinné
M. M. Cabicar
-
Auta východního bloku
Tomáš Hrádek
-
Velká kniha vtipu
Pavel Kantorek
-
O nožích
Josef Pajl
-
Architektura
Ondřej Šefců
-
Filmové komedie S+S I.
Zdeněk Svěrák; Ladislav Smoljak
-
Československé tankové síly 1945-1992
Vladimír Francev
-
Heinrich Himmler
Peter Longerich
-
Poslední vlak do Londýna
MEG WAITE CLAYTON
-
Chlapec, který přežil pochod smrti
Pavel Taussig
-
Kavárna v Kodani
Julie Caplinová
-
30 dní touhy
Christine D´Abová