Japonská kuchyně
12
%
438 Kč 499 Kč
Zboží skladem, ihned k odeslaní
Pokud objednám nyní, kdy zboží dostanu
Sleva až 70% u třetiny knih
Sedm ingrediencí a tato kniha stačí k tomu, abyste se stali mistry japonské kuchyně! Přiznejme si to: japonské pokrmy vypadají lákavě a omamují barvami a exotickými vůněmi a chutí. Doma se do nich ale pustí jen málokdo; bojíme se, že je jejich příprava příliš náročná, ingredience nedostupné a nákladné. To je ale chyba. Autor této kuchařky, Tim Anderson, nás přesvědčí, že skvostný japonský pokrm můžete vytvořit ze sedmi surovin, které koupíte v každém supermarketu – jestli chcete zajít dál, přikupte dalších deset. Tim Anderson začíná základními omáčkami a marinádami, které „japonizují“ jakýkoliv pokrm, pak přejde k nejoblíbenějším pokrmům, jako je gyoza, suši, yakitori, ramen a tempura. Recepty jsou srozumitelně popsané a označené podle obtížnosti, takže je snadné podle nich vařit a jídlo se vždy povede.
Autor: | Tim Anderson |
Nakladatel: | Esence |
ISBN: | -7168 |
Rok vydání: | 2019 |
Jazyk : | Čeština |
Vazba: | vázaná |
Počet stran: | 224 |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Your Home Izakaya
Tim Anderson
-
JapanEasy
Tim Anderson
-
JAPAN EASY VEGAN
Tim Anderson
-
Bezpodmínečné rodičovství
Alfie Kohn
-
Mám tě ráda
Desbordes Astrid
-
Atomové návyky
James Clear
-
Šití jako životní styl
Davídková Petra
-
Všechno nejlepší k narození dítěte
-
Přátelé v dobrém i ve zlém
-
Vystup z řady
-
Vyškrabávací obrázky: Čarokrásné víly
-
Vždy je čas se zasmát!
-
S přáním brzkého uzdravení
-
Pletení. Na konci této knihy budete u...
Fletcher, Rosie
-
Juchů, a je to!
-
Nenech se vystresovat