Termín obdržení zásilky
Dodací doba je ovlivněna statním svátkem ( 17.11 )
Česká pošta Středa 20.11
PPL Středa 20.11
Osobní odběr Čtvrtek 21.11
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Dobré věci nejsou špatné. Kniha zdravějšího vaření a pečení

Dobré věci nejsou špatné. Kniha zdravějšího vaření a pečení
15 %

212  Kč 250 Kč

Odesíláme do 3 až 5 dní

Sleva až 70% u třetiny knih
Mnoho lidí si přeje změnit své stravovací návyky, chtějí vařit jinak, zdravěji, ale nevědí, jak začít. Právě pro ně je určena tato kniha. Nabízí jednoduché recepty pro všední dny a praktické rady a informace pro orientaci v džungli rozporuplných názorů na zdravou stravu. A protože autorka se dlouhodobě věnuje aromaterapii, najdete v knize také informace, jak využít přírodní éterické oleje k aromatizaci pokrmů. Autorka shrnula a utřídila své zkušenosti a nashromážděné informace o zdravé výživě, kterou se začala soustavněji a uceleněji zabývat po narození syna. Před jeho narozením byla osm let vegetariánkou, ale v těhotenství dostala chuť na maso. Po porodu se učila vařit čistá jídla vhodná i pro děti a díky tomu se blíže seznámila s makrobiotikou. A protože podobným obdobím prochází mnoho matek, rozhodla se podělit se s nimi (a nejen s nimi) o své zkušenosti, aby jim ušetřila čas při hledání zdrojů a zkoušení toho či onoho. Kniha je rozvržena do dvou oddílů. V prvním oddílu jsou čtivě a srozumitelně shrnuty informace o zdravé výživě. Autorka v zájmu vyvážené stravy nezavrhuje přiměřenou konzumaci masa, poukazuje na nevhodné suroviny a potraviny a seznamuje s novými, které je vhodné do jídelníčku zařadit. Oddíl obsahuje také kapitolu o éterických olejích a jejich úloze při aromatizování potravin. Druhý oddíl je zaměřen prakticky - na recepty. Každá kapitola představuje jednotlivé skupiny jídel - polévky, zeleninu, maso, přílohy, omáčky, pomazánky, sladkosti a pečivo, kváskový chléb, ovoce. V úvodu každé kapitoly jsou shrnuty principy přípravy daného typu pokrmu a pak následují autorčiny oblíbené a ověřené recepty, které zvládnou i začátečníci. Autorka nezapře svou náklonnost k sladkostem, neboť tato kapitola je jednou z nejobsáhlejších, a při pečení také nejvíce využívá éterické oleje.
Autor:
Nakladatel: One Woman Press
Rok vydání: 2011
Jazyk : Čeština
Druh: 1 x kniha
Vazba: pevná
Počet stran: 252
Zařazení: příručky jídla kuchařské recepty zdravá výživa
Mohlo by se vám také líbit..