Restaurace a host
1011 Kč
Zboží skladem, ihned k odeslaní
Pokud objednám nyní, kdy zboží dostanu
Sleva až 70% u třetiny knih
Kniha je určena především studujícím hotelových škol a příslušných oborů na SOU a dále mladším pracovníkům restauračních a hotelových provozoven.
Autor: | Reinhold Metz |
Nakladatel: | Europa - Sobotáles cz. s.r.o. |
ISBN: | 978-80-86706-18-4 |
Rok vydání: | 2008 |
Jazyk : | Čeština |
Druh: | Kniha |
Vazba: | Pevná bez přebalu lesklá |
Počet stran: | 602 |
Zařazení: | příručky • kuchařství • stolničení • číšnictví • pohostinská zařízení |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Technologie přípravy pokrmů 1
Hana Sedláčková; Pavel Otoupal
-
Technologie přípravy pokrmů 2
Hana Sedláčková
-
Technologie přípravy pokrmů 3
Hana Sedláčková
-
Stolničení
Gustav Salač
-
110 her pro rozvoj myšlení, lepší pam...
Ines Moser-Will
-
Technologie přípravy pokrmů 5
Hana Sedláčková
-
Technologie přípravy pokrmů 4
Hana Sedláčková
-
Informační a telekomunikační technika
Horst Jansen
-
Hygiena práce
Marta Manoušková; Bohuslav Málek
-
Příručka zdravotně technických instalací
Hans Nestle
-
Technika životního prostředí pro škol...
Gregor Häberle
-
Stavební materiály I pro 1. ročník SOU
Otomar Tibitanzl
-
5 až 9 Český jazyk a kulturní přehled
Jan Kvirenc; Alena Papoušková