Termín obdržení zásilky
Česká pošta Čtvrtek 26.09
PPL Čtvrtek 26.09
Osobní odběr Pátek 27.09
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Společenství vlastníků jednotek - Praktická příručka

Společenství vlastníků jednotek - Praktická příručka
10 %

717  Kč 795 Kč

Zboží skladem, ihned k odeslaní
Pokud objednám nyní, kdy zboží dostanu

Sleva až 70% u třetiny knih

Publikace Společenství vlastníků jednotek. Praktická příručka aktuálně reaguje na změny, jež přinesla do úpravy bytového spoluvlastnictví novela občanského zákoníku č. 163/2020 Sb., účinná od 1. 7. 2020.

\n

Jde o praktického průvodce pro každého, kdo se potýká s nástrahami bytového spoluvlastnictví. Stane se jistě užitečnou pomůckou pro majitele bytových či nebytových jednotek v domě, kteří hledají odpovědi na otázky, jak mohou vykonávat svá práva, účastnit se shromáždění vlastníků a hlasovat na něm, co mohou požadovat od statutárního orgánu společenství, co spadá do správy domu a pozemku, jaké mají povinnosti atd. Dále bude vítaným pomocníkem pro ty, kdo jsou v postavení předsedy společenství vlastníků jednotek, členů výboru nebo kontrolního orgánu společenství vlastníků jednotek, neboť výkon funkce statutárního orgánu v SVJ je spjat s vyššími nároky, než tomu bylo před přijetím občanského zákoníku.

\n

Výklad je doplněn o aktuální a nejnovější judikaturu. Pro zvýšení komfortu praktického využití kniha obsahuje i vzorové textace nebo tabulky se shrnutím doporučeného postupu.

Autor:
Nakladatel: Wolters Kluwer
ISBN: 978-80-7598-863-8
Rok vydání: 2020
Jazyk : Čeština
Vazba: Knihy - paperback
Mohlo by se vám také líbit..