Domácí zabijačka
17
%
79 Kč 95 Kč
Sleva až 70% u třetiny knih
Podrobné postupy prací při domácí porážce prasete a bourání vepřových půlek na díly využitelné v kuchyni, množství receptů na zabijačkové speciality a uzenářské výrobky, možnosti konzervování přebytků sterilací i zamrazováním.
Autor: | Josef Půhoný |
Nakladatel: | Nakladatelství Brázda, s.r.o. |
ISBN: | 80-209-0299-6 |
Rok vydání: | 2001 |
Jazyk : | Čeština |
Druh: | Kniha |
Vazba: | Brožovaná bez přebalu lesklá |
Počet stran: | 112 |
Zařazení: | příručky • kuchařské recepty • konzervování potravin • konzervování masa • uzeniny • uzení • vepřové maso • domácí zabijačka |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Začínáme s chovem ovcí a koz
Lenka Smutná
-
Chov koní
Jaromír Dušek
-
Silná včelstva po celý rok
Heinrich Gritsch
-
Vaříme z exotických a léčivých hub
Ivan Jablonský
-
Drezurní cviky Správné ježdění
Britta Shöffmann
-
Houbaříme od jara do zimy
Radomír Socha
-
Kavalety Drezura a skákání
Ingrid a Reiner Klimke; Werner Ernst
-
Škola pro papoušky
Greg Glendell
-
Zahrada inteligentně a líně bez choro...
Karl Ploberger
-
Skladování ovoce v řízené atmosféře
Jan Goliáš