Termín obdržení zásilky
Dodací doba je ovlivněna statním svátkem ( 24.12, 25.12, 26.12, 01.01 )
Česká pošta Úterý 31.12
PPL Úterý 31.12
Osobní odběr Čtvrtek 02.01
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Poklady klasické české kuchyně

Poklady klasické české kuchyně

393  Kč 399 Kč

Sleva až 70% u třetiny knih
Klasická česká kuchyně Romana Vaňka.

Roman Vaněk, ředitel Pražského kulinářského institutu, se rozhodl vytvořit moderně zpracovaného průvodce českou jídelní klasikou. Spolu se šefkuchaři Prakulu Václavem Fričem a Zdeňkem Marcínem vytvořili tuto knihu, která obsahuje téměř dvě stovky receptů. Nechybí ani česká pekařská klasika, na které pracoval s pekařam a učitelem Prakulu Martinem Hanusem. Všechny recepty jsou popsány krok za krokem a fotograficky zdokumentovány. Jedná se o skutečně klasické české recepty, které vařily naše babičky. Naleznete zde recepty na hovězí polévku, utopence, koprovku, tatarský biftek, řízek s bramborovým salátem, ryby, vnitřnosti, drůbež, divočinu až po koláče a vánoční cukroví. Tato kniha si jistě mezi klasickými českými kuchařkami najde své místo. Předmluvu napsali šéfkuchař J. Sapík, K. Schwarzenberg či J. Rákosníková – šéfredaktorka časopisu F.O.O.D.

Autor:
Nakladatel: Pražský kulinářský institut
ISBN: 978-80-905048-0-6
Rok vydání: 2011
Jazyk : Čeština
Druh: Kniha
Vazba: Pevná bez přebalu matná
Počet stran: 192
Zařazení: kuchařské recepty česká jídla
Mohlo by se vám také líbit..