Poklady klasické české kuchyně
393 Kč 399 Kč
Klasická česká kuchyně Romana Vaňka.
Roman Vaněk, ředitel Pražského kulinářského institutu, se rozhodl vytvořit moderně zpracovaného průvodce českou jídelní klasikou. Spolu se šefkuchaři Prakulu Václavem Fričem a Zdeňkem Marcínem vytvořili tuto knihu, která obsahuje téměř dvě stovky receptů. Nechybí ani česká pekařská klasika, na které pracoval s pekařam a učitelem Prakulu Martinem Hanusem. Všechny recepty jsou popsány krok za krokem a fotograficky zdokumentovány. Jedná se o skutečně klasické české recepty, které vařily naše babičky. Naleznete zde recepty na hovězí polévku, utopence, koprovku, tatarský biftek, řízek s bramborovým salátem, ryby, vnitřnosti, drůbež, divočinu až po koláče a vánoční cukroví. Tato kniha si jistě mezi klasickými českými kuchařkami najde své místo. Předmluvu napsali šéfkuchař J. Sapík, K. Schwarzenberg či J. Rákosníková – šéfredaktorka časopisu F.O.O.D.
Autor: | Roman Vaněk |
Nakladatel: | Pražský kulinářský institut |
ISBN: | 978-80-905048-0-6 |
Rok vydání: | 2011 |
Jazyk : | Čeština |
Druh: | Kniha |
Vazba: | Pevná bez přebalu matná |
Počet stran: | 192 |
Zařazení: | kuchařské recepty • česká jídla |
-
Velká kuchařka Čech a Moravy
Roman Vaněk
-
Kuře - Jednoduše & dokonale
Roman Vaněk
-
Ryby, drůbež, zvěřina - Jednoduše &am...
Roman Vaněk
-
Snadno a rychle - 111 receptů pro vše...
Roman Vaněk
-
Snadno a rychle 2 - Jednoduché recept...
Roman Vaněk
-
Maso - Jednoduše & dokonale
Roman Vaněk
-
Sladké POKLADY české a moravské kuchyně
Roman Vaněk
-
Zelenina a luštěniny - Jednoduše &...
Roman Vaněk
-
Klenoty klasické evropské kuchyně
Roman Vaněk
-
Kouzlo kuchyně Čech a Moravy aneb děd...
Roman Vaněk
-
SNADNO & RYCHLE 3 - Jednoduché re...
Roman Vaněk