Brambory
21
%
315 Kč 399 Kč
Zboží skladem, ihned k odeslaní
Pokud objednám nyní, kdy zboží dostanu
Sleva až 70% u třetiny knih
Pátá z řady kuchařek z Edice Apetit Brambory, vám nabídne přes 100 receptů z brambor, které jsme pro vás uvařili a vyzkoušeli v redakční kuchyni časopisu Apetit.
Mají milion podob a chutí. Jsou základní potravinou. A připravíte z nich vše od polévky po dezert! Ochutnejte nejlepší bramborové pokrmy z jednoho hrnce, křupavé placky, lahodné kaše, úžasné knedlíky nebo třeba vláčné pečivo. S našimi recepty se vaše vaření stane potěšením. Vařte, pečte, zapékejte a smažte s námi BRAMBORY!
160 stran pečlivě vybraných a redaktorkami Apetitu vyzkoušených receptů je rozděleno do 9 kapitol: Z jednoho hrnce, Pečené & zapečené brambory, Bramboráky, placky & omelety, Bramborové těsto, Bramborové saláty, Bramborové kaše, Chuťovky, Bramborové pečivo, Na nákupu & v kuchyni.
Autor: | redakce časopisu Apetit |
Nakladatel: | BURDA Media 2000 s.r.o. |
ISBN: | 978-80-904675-8-3 |
Jazyk : | Čeština |
Druh: | Kniha |
Vazba: | Pevná bez přebalu matná |
Počet stran: | 160 |
Zařazení: | kuchařské recepty • bramborová jídla |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Vánoce
redakce časopisu Apetit
-
Ryby a plody moře
redakce časopisu Apetit
-
Bylinky (Edice Apetit)
redakce časopisu Apetit
-
Zavařování (Edice Apetit)
Švejdová Katka
-
Apetit Sýry (Edice Apetit)
-
Sváteční menu od polévky po dezert (E...
-
Grilování (Edice Apetit)
-
Luštěniny + hrášek a fazolky
Andrea Peková
-
Moučníky (Edice Apetit)
-
Jak nakupovat a zpracovávat maso
-
Bez masa
-
Jaro
-
Ryby a plody moře
-
63 receptů od nejlepších šéfkuchařů a...