Regionální kuchařka z Čech, Moravy a Slezska
23
%
146 Kč 190 Kč
Zboží skladem, ihned k odeslaní
Pokud objednám nyní, kdy zboží dostanu
Sleva až 70% u třetiny knih
Autor: | Jaroslav Vašák |
Nakladatel: | LIBRI s.r.o. NAKLADATELSTVÍ |
ISBN: | 978-80-7277-522-4 |
Rok vydání: | 2013 |
Jazyk : | Čeština |
Druh: | Kniha |
Vazba: | Brožovaná bez přebalu lesklá |
Počet stran: | 208 |
Zařazení: | kuchařské recepty • česká jídla • moravská jídla |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Borůvková kuchařka
Jaroslav Vašák
-
První republika u stolu
Jaroslav Vašák
-
Medová kuchařka
Jaroslav Vašák
-
Nátierky
Jaroslav Vašák
-
Natrhej si oběd
Jaroslav Vašák
-
TOPP Lávové koláčky
Jasmin Schlaich
-
Knedlíková revoluce
Schlaipfer, Michael
-
Udíme, vaříme a konzervujeme podle vy...
Doležalová Alena
-
Rodinné stříbro aneb Klenoty domácí k...
Kamila Skopová
-
Kuchárska elita
Zlatica Kramárová; Eva Blažková; Ján Kramár
-
Umění francouzské kuchyně
Julia Child
-
Kores TEMPERAS - tempery v tubě 12ml ...
-
Podkarpatská Rus
Ivan Pop
-
Báječní muži na létajících strojích
Břetislav Ditrych
-
Václav Babinský
Adam Votruba
-
Napoleon Bonaparte
Stanislav Wintr