Kuchárska kniha Cukety, patizóny, tekvice, baklažány (slovensky)
19
%
196 Kč 240 Kč
Expedujeme 1 až 2 dny
Sleva až 70% u třetiny knih
Máte radi bezmäsité jedlá? Pestrú zeleninovú kuchyňu? Kuchárska kniha
cukety, patizóny, tekvice, baklažány Vás určite správne naladí. Nájdete tu plno
zaujímavých, pestrofarebných receptov do Lucie Jesenskej-Horeckej, ktoré
vynikajú nielen svojou originalitou ale aj výnimočnou chuťou.
Autor: | Lucia Jesenská |
Nakladatel: | Juraj Štefuň - Georg |
ISBN: | 978-80-8154-029-5 |
Rok vydání: | 2014 |
Jazyk : | Slovenština |
Druh: | Kniha |
Vazba: | Pevná bez přebalu lesklá |
Počet stran: | 96 |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Perly z jazmínového kvetu
Lucia Jesenská
-
Vežká kniha o láske
Lucia Jesenská
-
Špalda, pšeno, pohánka...
Jaroslava Kuchtová
-
Šaláty a nátierky
Zdenka Horecká
-
Praktická kuchárka
Zdenka Horecká
-
Najlepšie torty, zákusky a koláče
Zdenka Horecká
-
Víkendové varenie
Zdenka Horecká
-
Magická chuť cestovín
Zdenka Horecká
-
Pečeme pro každou příležitost
Svatava Poncová
-
Ovocná hrnčeková kuchárka
Svatava Poncová
-
Sibyla
-
Zdravý život s babkinými bylinkami
Dionýz Dugas
-
Lesné zvieratká
Ján Vrabec
-
Hrnčeková kuchárka
Svatava Poncová
-
Pohádkové postavičky
Ján Vrabec
-
Anglicko-slovenský slovensko-anglický...
Emil Rusznák