Termín obdržení zásilky
Česká pošta Pátek 24.01
PPL Pátek 24.01
Osobní odběr Pondělí 27.01
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Bread

 Bread
16 %

503  Kč 598 Kč

Odesíláme do 5 až 7 dní

Sleva až 70% u třetiny knih
Examines the key ingredients in baking (flour, yeast, salt and water), explains the science behind the alchemic processes, and advises on the right kit to get started. This book demonstrates how to make yeast and non-yeast breads, as well as enriched doughs and home-started sourdough, and includes sixty recipes.
Autor:
Nakladatel: Bloomsbury Publishing PLC
ISBN: 9780747595335
Rok vydání: 2008
Jazyk : Angličtina
Vazba: Hardback
Počet stran: 224
Mohlo by se vám také líbit..