Termín obdržení zásilky
Dodací doba je ovlivněna statním svátkem ( 25.12, 26.12, 01.01 )
Česká pošta Úterý 31.12
PPL Úterý 31.12
Osobní odběr Čtvrtek 02.01
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Home Smoking and Curing

 Home Smoking and Curing

566  Kč

Expedice za 2 až 3 dny

Sleva až 70% u třetiny knih
Introduces a method of retaining and enhancing the subtle flavours of fresh fish and game. With instructions backed up by diagrams, this work leads you through the basic techniques of smoking food. It contains: advice on choosing raw ingredients; making the most of meats in season; and easy to follow instructions for building your own kiln.
Autor:
Nakladatel: Ebury Publishing
ISBN: 9780091927608
Rok vydání: 2003
Jazyk : Angličtina
Vazba: Hardback
Počet stran: 144
Mohlo by se vám také líbit..